Dealer nie może zdobyć homologacji od butli gazowej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • M.Koszu84
    Drive
    • 2012
    • 50

dzisiaj byłem w urzędzie komunikacji oraz kontaktowałem się z ASO i wyszło ze nie otrzymałem po za książką serwisową lpg i kartą gwarancyjną żadnych dokumentow od LPG. Mam auto bez wbitej instalacji gazowej w dowód rejestracyjny. Z tego co ustaliłem w rozmowie z kierownikiem serwisu ASO kompletuje dokumenty !!!!!!!!!!!!!!! po dwóch miesiącach mojego dzwonienia i upominania sie masakra.

Komentarz

• pejo
      Rider
      • 2010
      • 286
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Znając życie dopiero po twojej interwencji będą wysyłali (zakładam że do) Landi Renzo komplet dokumentów aby otrzymać homologację montażu instalacji gazowej. Przy odbiorze homologacji montażu instalacji gazowej pamiętaj o homologacji na butlę gazową - bez tego będziesz miał dodatkowe kłopoty za rok podczas badania rejestracyjnego.

Komentarz

• M.Koszu84
        Drive
        • 2012
        • 50

Temat zamknięty, instalka po trzech miesiącach wbita w dowód :szeroki_usmiech

Komentarz

• blazer47
          Drive
          • 2011
          • 65

Nie jest to odosobniony przypadek. Czytałem, że w Skodzie bywają z tym cyrki. Ja też miałem problem - Panie w WK jorgnęły się, że nie mam homologacji na instalacje gazową i nie chciały mi wbić LPG w dowód. Z tym, że u mnie wystarczył jeden telefon do Jakuba i kwity przyszły faxem bezpośrednio do WK. Oryginały okazałem jak odbierałem twardy dowód.

Komentarz

• M.Koszu84
            Drive
            • 2012
            • 50

W moim przypadku kobiecina w WK uparła się że chce oryginał i musiałem czekać aż dokumenty zostaną przesłane, miałem ksera dokumentów i mogłem sobie je w buty wsadzić.

Komentarz

Pracuję...